GOEQUAL | Let’s GOEQUAL
15781
page-template-default,page,page-id-15781,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Let’s GOEQUAL

Välkommen till GOEQUAL, verktyget som hjälper dig och dina kollegor att göra jämställdhet utifrån era unika förutsättningar. Det är många som vill bli jämställda idag, tyvärr fastnar en hel del i analyser och kommer sällan till åtgärd. En del famlar efter någonstans att börja.

Därför har vi tagit fram GOEQUAL, ett verktyg som förenar djup kunskap om systematiskt förändringsarbete, genusforskning samt väl beprövade metoder med den digitala teknikens alla fördelar. Inga förkunskaper krävs för att använda verktyget och det leder garanterat till resultat. Det som kan upplevas som stort och svårt blir med vårt verktyg enkelt och roligt. Med GOEQUAL blir alla vinnare, det stärker företags lönsamhet och ökar organisationers måluppfyllelse samtidigt som det bidrar till ett bättre samhälle för alla. Så välkommen att bli en del av GOEQUAL och sätt igång redan idag.

För att jobba i vårt verktyg krävs inloggning, om ditt företag eller organisation inte är anslutna så läs mer om våra paket och erbjudanden eller kontakta GOEQUAL.

 

Let´s GOEQUAL!

Snabbtest: Hur jämställd är din organisation eller ditt företag

 

Tio frågor som hjälper dig att bedöma
hur jämställd din verksamhet är. 

""
1
Frågor
JaNejVet inte
Vi är lika många kvinnor som män som chefer.
Vi har traineeprogram, karriärcoacher eller dylikt för att uppmuntra det underrepresentrerade könet att ta jobb eller vara chef inom vår verksamhet eller inom vårt företag.
Vi har en plan för hur vår service och våra tjänster ska vara jämställda.
Vi jobbar medvetet med att nå alla, såväl kvinnor som män i marknadsföring/verksamheten.
Vi fördelar resurser i form av tid, service och materiel lika mellan kvinnor och män som deltar i verksamheten eller som kommer till oss som kund.
Vi arbetar medvetet med att utforma platsannonser så att de tilltalar såväl kvinnor som män, alternativt uppmuntrar det underrepresenterade könet.
Vi har en nolltolerans mot nedsättande språk eller förutfattade meningar på grund av kön.
Vi analyserar resultaten i vår verksamhet eller vårt företag könsuppdelat.
Vi leverar lika god service, tjänster och produkter till kvinnor som män.
Vi har en policy eller värdegrund där jämställdhetsarbetet i verksamheten beskrivs (inte diskrimineringspolicy).
Previous
Next

Räkna samman dina svar och se svaret nedan.

Om ni svarar ja på 9-10 frågor – utmärkt. Ni är ett föredöme, GOEQUAL vill komma i kontakt med er för att samtala och sprida er kunskap och erfarenheter. Maila på kontakt@goequal.se.

Om 6-8 ja – ni är på gång, några åtgärder till kan behövas för att komma vidare. Maila på kontakt@goequal.se och få åtgärder.

Om 0-5 ja – ojoj dags att modernisera organisation. Maila omedelbart till GOEQUAL.

Om vet ej – gå vidare i din organisation och undersök. Läs mer om jämställdhet här. Med hjälp av GOEQUALs verktyg kan du få stöd.