GOEQUAL | Let’s GOEQUAL
15781
page-template-default,page,page-id-15781,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Let’s GOEQUAL

Välkommen till GOEQUAL, verktyget som hjälper dig och dina kollegor att göra jämställdhet utifrån era unika förutsättningar. Det är många som vill bli jämställda idag, tyvärr fastnar en hel del i analyser och kommer sällan till åtgärd. En del famlar efter någonstans att börja.

Därför har vi tagit fram GOEQUAL, ett verktyg som förenar djup kunskap om systematiskt förändringsarbete, genusforskning samt väl beprövade metoder med den digitala teknikens alla fördelar. Inga förkunskaper krävs för att använda verktyget och det leder garanterat till resultat. Det som kan upplevas som stort och svårt blir med vårt verktyg enkelt och roligt. Med GOEQUAL blir alla vinnare, det stärker företags lönsamhet och ökar organisationers måluppfyllelse samtidigt som det bidrar till ett bättre samhälle för alla. Så välkommen att bli en del av GOEQUAL och sätt igång redan idag.

För att jobba i vårt verktyg krävs inloggning, om ditt företag eller organisation inte är anslutna så läs mer om våra paket och erbjudanden eller kontakta GOEQUAL.

 

Let´s GOEQUAL!

Snabbtest:

Tio frågor som hjälper dig att bedöma hur jämställd din verksamhet är.