GOEQUAL | #Metoo
16126
page-template-default,page,page-id-16126,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

#Metoo

#METOO OCH VAD GÖR VI NU?

Med hastaggen #metoo har kränkningar och sexuella övergrepp uppmärksammats överallt, inom de flesta branscher oavsett privat eller offentlig sektor. GOEQUAL hjälper ditt företag eller organisation att säkerställa nolltolerans mot sexuella trakasserier och övergrepp såväl i ord som handling.

Vi erbjuder följande:

INVENTERING OCH SANERING

GOEQUAL inventerar språkbruk, attityder och handlingar som förekommer på er arbetsplats, återkopplar till beställare eller ledning samt erbjuder en åtgärdslista.

HÖJ KOMPETENSEN

Ett utbildningspaket där deltagarna får kunskap om härskartekniker, vad sexuella trakasserier är och hur det ska bemötas samt bra åtgärder.

TRYCKTESTA ERA RUTINER

Med hjälp av en simuleringsövning säkerställer vi att era riktlinjer och rutiner är på plats och håller när det väl gäller. Om det finns luckor i systemet så synliggör GOEQUAL dessa och föreslår åtgärder.

COACHING

Individuell coaching av genuscoacher som också inkluderar utbildning.

JOBBA LÅNGSIKTIGT

Använd vårt digitala verktyg för att säkerställa långsiktighet, struktur och uppföljning i arbetet mot sexuella trakasserier, övergrepp och ojämställdhet.

Kontakta GOEQUAL redan idag, för att säkerställa en bra arbetsplats för såväl alla, oavsett kön. kontakt@goequal.se