GOEQUAL | Så fungerar det
15518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Så fungerar det

Med GOEQUAL skapar du steg för steg jämställdhet. Verktyget säkerställer att prat leder till resultat och bestående förändring. För att jobba i GOEQUAL krävs att du är inloggad. Du väljer inom vilket område (till exempel kommunikation och bemötande) som du vill skapa jämställdhet, du väljer mål, du konstaterar ett nuläge och erbjuds flera handfasta åtgärder. När du kommit i mål med en åtgärd och ser resultat erbjuds du fler. På ett metodiskt och enkelt sätt förändrar du i din ordinarie verksamhet. Det krävs inga förkunskaper eftersom GOEQUAL inrymmer kunskap om systematiskt förändringsarbete, genusforskning och väl beprövade metoder.

 

För att kunna logga in krävs att ditt företag eller din organisation har ett abonnemang. I så fall har du fått alla detaljer i ett mail. Om du önskar att ditt företag eller organisation ska gå med så kontakta GOEQUAL för mer detaljer.