FAQ

Hur kontaktar jag GOEQUAL support?

I högra hörnet på skärmen har du en pratbubbla där du alltid kan komma i kontakt med oss.

 

Jag har problem med inloggningen

Ladda om din webbläsare om inte det fungerar. Prova att beställ ett nytt lösenord. Om det inte fungerar kontakta oss på kontakt@goequal.se

 

Jag har problem att se sidan

Kanske har vi gjort en uppdatering så du behöver ladda om din webbläsare. Det görs i de flesta webbläsare på “refresh”, “hämta sidan igen”..

 

Hur laddar jag upp ett foto till min profil?

Gå till min sida, ladda upp fotot genom att klicka på välj fil och välj den film som du vill ladda upp. Använd .JPG

 

Hur spars mitt arbete?

Arbetet spars automatiskt och du kan följa på min sida vad du gjort och inte. Hela organisationens arbete går att följa på vår sida.

 

Kan jag bidra med idéer? Var kan jag sända feedback?

Vi välkomnar feedback och idéer från våra användare eftersom vi ständigt jobbar med att  förbättra verktyget så alla förslag är välkomna. Enklast är att mejla oss på kontakt@goequal.se eller använda pratbubblan i högra hörnet.

 

Hur mycket kostar verktyget?

Berätta om dina behov så skickar vi en offert kontakt@goequal.se. Det är en startavgift och sedan en licensavgift per användare per månad.

 

Vad krävs för att kunna använda verktyget?

Du kan använda GOEQUAL i din favoritwebbläsare, och i mobilen.

 

Operativsystem: Windows 7 eller nyare, Mac OS X, Chromebook

Stödjs i webbläsare:Chrome 36 eller nyare, Firefox 31 eller nyare, Safari 7 eller nyare, Internet Explorer 11 (se nedan), Microsoft Edge

Minneskrav: Vi rekommenderar minst 8 GB minne för PC, och 2GB för Chromebook

 

Vilka kan använda verktyget?

Alla, det kräver inga förkunskaper. Verktyget bygger på kunskap om förändringsmetoder, genusforskning och väl beprövade metoder. Det är alltså inte kunskaper som användaren behöver ha. Alla kan göra jämställdhet med GOEQUAL.

 

Vad blir resultatet om jag använder GOEQUAL?

Du kommer steg för steg att skapa jämställdhet, det som i många fall blir prat blir med GOEQUAL resultat och bestående förändring. Jämställdhet är bra på många sätt. Det ger ett bättre samhälle och en trivsammare arbetsplats. För ett företag ökar det lönsamheten. För myndigheter ökar det måluppfyllelsen och bidrar till arbetet med de jämställdhetspolitiska målen och arbetet med jämställdhetsintegrering

 

Hur fungerar verktyget GOEQUAL?

En enkel överblick får du om du tittar på introduktionsfilmen på välkomstsidan i verktyget. När du trycker på huset oavsett var du befinner dig i verktyget.

Med GOEQUAL skapar du steg för steg jämställdhet. För att jobba i GOEQUAL krävs att du är inloggad. Du väljer inom vilket område (till exempel kommunikation och bemötande) som du vill skapa jämställdhet, du väljer mål, du konstaterar ett nuläge och erbjuds flera handfasta åtgärder. När du kommit i mål med en åtgärd och ser resultat erbjuds du fler. På ett metodiskt och enkelt sätt förändrar du i din ordinarie verksamhet. Det krävs inga förkunskaper eftersom GOEQUAL inrymmer kunskap om systematiskt förändringsarbete, genusforskning och beprövade metoder. För att kunna logga in krävs att ditt företag eller din organisation har ett abonnemang. I så fall har du fått alla detaljer i ett mejl. Om du önskar att ditt företag eller organisation ska gå med så kontakta GOEQUAL för mer detaljer, kontakt@goequal.se

 

Hur lång tid tar det att få resultat?

Olika åtgärder tar olika lång tid, några går snabbt och låter sig göras direkt medan andra tar flera dagar. Men hela verktyget bygger på konkreta åtgärder som inte kräver långa startsträckor. Med GOEQUAL startar du din förändring redan idag.

 

Är verktyget byggt på fakta och vetenskap?

Vi har samlat och kompletterat beprövade åtgärder och metoder som används i jämställdhetsarbetet idag. Vi kombinerar det med teorier om forskning om genus, jämställdhet och systematiskt förändringsarbete.

 

Vi har arbetat med jämställdhet tidigare – vad är skillnaden med GOEQUAL?

Det är enkelt, digitalt och ger resultat. Hela verktyget fokuserar på att göra och att nå resultat i arbetet. Många fastnar idag i analys och kartläggning och når inte ända fram till resultat. Det har vi tagit fasta på. Med GOEQUAL blir prat resultat och bestående förändring.

 

Vad händer med mina personuppgifter?

Läs mer här,  GDPR.